Agenda 2015

9 Mei Neophemadag Overijssel

Gespreksgroep Overijssel organiseert op 9 mei weer een gezellige Neophemadag. Zet het alvast in uw agenda Weer zo'n dag die niet gemist mag worden door Neophema liefhebbers.

Beste Neophema liefhebbers.Wij nodigen u allen van harte uit om ook in 2015 weer naar IJsselmuiden te komen. De Neophemadag die wij gaan organiseren op zaterdag 9 mei 2015 zal een gezellige open tafelkeuring / bespreking zijn. Heeft u Neophemas / Neopsephotus die u wilt laten zien / gekeurd / besproken wil laten worden dan is dit uw kans. Tijdens deze dag zullen 4/5 keurmeesters van de NBvV aanwezig zijn om u van dienst te zijn als liefhebber. Neem evt uw vogelvrienden mee, het is altijd leuk om samen een dagje op stap te gaan toch. Iedereen is dan ook van harte welkom en de toegang is gratis. 

Graag allemaal tot ziens, de koffie ect,ect, staat weer klaar......... 

Met vriendelijke groet, Aschwin van den Berg / Robin Scheer / Bert brink

****************************************************************************

24 / 25 September Landelijke PSC show te Soest.

24 en 25 September word de grootste kromsnavel show van Nederland georganiseerd door de Parkieten Speciaal Club. Wij zullen daar ook weer bij aanwezig zijn en hopen deze keer veel Neophema parkieten worden ingeschreven.

****************************************************************************

17 Oktober Neophema Studie Dag / Kampioenschappen. Voor iedere Neophema liefhebber de dag van het jaar is dit jaar Zaterdag 17 oktober. In Roosendaal zal de Neophema Studie Dag / Kampioenschappen weer plaats vinden.De voorbereidingen zijn alweer in volle gang en het belooft weer een geweldige dag te worden. Dus zet de datum alvast in de agenda en houd onze site, forum en Facebook pagina in de gaten voor verdere informatie.